Топик для украиноязычных фанатов
|
|
Ksuxamd | Дата: Воскресенье, 31.01.2010, 15:58 | Сообщение # 2341 |
Невролог
Награды: 0
Статус: Offline
| Quote (ЭвильВирусятин) "Сьогодні ми святкуємо 15-тиріччя українського поета Антона Чехова" чомусь я в тому відео цього не бачила Quote (ЭвильВирусятин) shine-shine-shine, вітаю з поверненням в журналістику!!!)) може розкажете? Quote (shine-shine-shine) Яник: непевне він мав на увазі що Чехов писав і українською і російською але наголос і справді неправильний)Quote (shine-shine-shine) Люлька: що було не так в цьому виступі крім того що вона хотіла віртуально перегризти горлянку Янику?:)
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Воскресенье, 31.01.2010, 19:38 | Сообщение # 2342 |
Аллерголог
| Quote (Ksuxamd) чомусь я в тому відео цього не бачила Не точно, але сенс той самий. Мало того, що Яник назвав його українським, але він його ще й поетом вважає!!! Quote (Ksuxamd) може розкажете Нічого розказувати) Просто я довго не ходила на курси з журналістики, а в суботу нарешті пішла. Quote (Ksuxamd) що було не так в цьому виступі крім того що вона хотіла віртуально перегризти горлянку Янику?:) Вона вже давно хоче цього реально:)
|
|
| |
КаРо | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 04:02 | Сообщение # 2343 |
Мед. брат/сестра
| Quote (shine-shine-shine) Якщо тут є яскраві прихільники її політики чи її особистості, то відразу прошу в них вибачення. Люди, вам не здається, що ця жінка неадекватна? Я маю на увазі, що вона дійсно хвора. Як ви вважаєте? Ось я вважаю,що жінці взаглі не місце в політиці - кста, Юльця додатково собі завербувала місця от тим самим газом, пуком, пфыком, ну тим самим незрозумілим выпуском газу))))
|
|
| |
Montana) | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 12:32 | Сообщение # 2344 |
Аллерголог
| Усім доброго ранку! Хтось учора..тобто сьогодні вночі дивився Греммі?
Сообщение отредактировал Montana) - Понедельник, 01.02.2010, 12:32 |
|
| |
Ksuxamd | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 19:51 | Сообщение # 2345 |
Невролог
| Quote (shine-shine-shine) Просто я довго не ходила на курси з журналістики, а в суботу нарешті пішла. Поздоровляю Quote (shine-shine-shine) Вона вже давно хоче цього реально:) Просто його поряд не було) Quote (КаРо) Ось я вважаю,що жінці взаглі не місце в політиці Дискримінація Quote (Montana)) Хтось учора..тобто сьогодні вночі дивився Греммі? ні, але краще мабуть у чаті спитати:)
|
|
| |
Aeshna | Дата: Вторник, 02.02.2010, 20:38 | Сообщение # 2346 |
Новичок
| Quote (КаРо) Ось я вважаю,що жінці взаглі не місце в політиці ККК наступає, ховайсь!
Бессмертие - не бешенство, при укусах не передается.
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Среда, 03.02.2010, 17:24 | Сообщение # 2347 |
Аллерголог
| Quote (Aeshna) ККК наступає, ховайсь! Kinder, küche, kirche... Щоб його! )) Можна інакше: таким жінкам як Люлька не місце в політиці:)Добавлено (03.02.2010, 17:24) ---------------------------------------------
Quote (КаРо) Ось я вважаю,що жінці взаглі не місце в політиці Чого це раптом??? Хіба мало достойних прикладів позитивного досвіду жінок у політиці? Часто жінці легше керуватися холодним розрахунком та твердою логікою, аніж чоловікам.
|
|
| |
Aeshna | Дата: Среда, 03.02.2010, 23:28 | Сообщение # 2348 |
Новичок
| Quote (shine-shine-shine) таким жінкам як Люлька не місце в політиці:) Ну чому, політик вона якраз хороший ) Просто для себе )
|
|
| |
rockaddicted | Дата: Четверг, 04.02.2010, 02:36 | Сообщение # 2349 |
Кардиолог
| Quote (shine-shine-shine) Можна інакше: таким жінкам як Люлька не місце в політиці:) ППКС Quote (Aeshna) Ну чому, політик вона якраз хороший ) Просто для себе ) Вони в принципі усі там у більшому ступені для себе, однак Люлька якось особливо. У продовження теми Чезов - поет. Коментар Анни Герман -
Сообщение отредактировал rockaddicted - Четверг, 04.02.2010, 02:43 |
|
| |
КаРо | Дата: Четверг, 04.02.2010, 04:32 | Сообщение # 2350 |
Мед. брат/сестра
| Quote (Ksuxamd) Дискримінація Quote (shine-shine-shine) Чого це раптом??? Хіба мало достойних прикладів позитивного досвіду жінок у політиці? Часто жінці легше керуватися холодним розрахунком та твердою логікою, аніж чоловікам. Яких прикладів? По пальцах перерахувати можно. А я вихожу виключно з тої т.з. що це не жіноче місце, політика досить брудна справа, жінка ж в цій спараві виглядає ще бруднішою. А жінки ніколи не керуються холодним розрахунком, да і логіка наша, жіноча, це не логіка - а щось на кшталт "я так відчула" Ну да, я по суті за чоловіків в політиці
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Четверг, 04.02.2010, 13:12 | Сообщение # 2351 |
Кардиолог
| Quote (КаРо) Цікаво, а шо ж там далі буде Вони один одного повбивають та й по всьому)) вас відключили від Вконтакте і Одноклассников? Мене ні)) Quote (nexton) може, але я думаю їй б для цього мозгів не вистачило)))) А Янику вистачило б?) Quote (shine-shine-shine) ця жінка неадекватна Вони там всі, чи майже всі, такі Quote (ЭвильВирусятин) Сьогодні ми святкуємо 15-тиріччя українського поета Антона Чехова" Це ж яким місцем треба було думати??!! А він взагалі думати уміє? Я це бачила, довго сміялася))) але це трагічно... і така людина може стати нашим президентом... Quote (shine-shine-shine) Люлька: Ось що мене у ній дратує! Вона лише його критикує!!! Нехай би краще себе рекламувала... Ви дебати дивилися? Там де він не прийшов - що як на мене трусість - а їй дали півтори години говорити... До кінця я не дивилася, але як вона там його опускала... Ось це жалюгідно! Треба в першу чергу на себе дивитися, а не вказувати на недоліки інших! Ми і так про них знаємо... Quote (shine-shine-shine) І ще: йому хтось колись пояснить, де саме треба робити наголос в слові "украинский"? Може ми? Quote (КаРо) Ось я вважаю,що жінці взаглі не місце в політиці Quote (Ksuxamd) Дискримінація І я такої думки!!! Quote (rockaddicted) Коментар Анни Герман - Типу викрутилася? Вони там усі його рітують... Ну це ж навіть не вперше!!! Згадати лишень АхмЕтову! Ось тут я з Юлькою згодна - це вже не просто обмовка! Quote (КаРо) Яких прикладів? Залізну леді усі пам'ятають? Хоча б вона! А канцлер Нумуччини? А королеви Англії? Російські імператриці? Може вони й жінки, імпульсивні, підавалися інколи своїм емоціям, проте політики з них були гарні!
Любовь - история в жизни женщины и эпизод в жизни мужчины. (с)
|
|
| |
rockaddicted | Дата: Суббота, 06.02.2010, 04:06 | Сообщение # 2352 |
Кардиолог
| Quote (Sone4ko19) Типу викрутилася? Вони там усі його рітують... Ну це ж навіть не вперше!!! Згадати лишень АхмЕтову! Ось тут я з Юлькою згодна - це вже не просто обмовка! Юлька не робить обмовок, однак все одно вони варті один одного. Яке щастя, що сьогодні цілий день жодного з них не бачитиму і не чутиму
|
|
| |
Aeshna | Дата: Суббота, 06.02.2010, 16:19 | Сообщение # 2353 |
Новичок
| + багато
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Суббота, 06.02.2010, 22:31 | Сообщение # 2354 |
Кардиолог
| Quote (rockaddicted) Юлька не робить обмовок, однак все одно вони варті один одного. Два чоботи пара - це сто відсотків про них)) Quote (rockaddicted) Яке щастя, що сьогодні цілий день жодного з них не бачитиму і не чутиму Хіба можливе таке щастя?)))
Любовь - история в жизни женщины и эпизод в жизни мужчины. (с)
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Воскресенье, 07.02.2010, 18:59 | Сообщение # 2355 |
Аллерголог
| Quote (Sone4ko19) Хіба можливе таке щастя?))) Взагалі-то так. Ми наприклад їх реклами точно не побачимо. Хіба що завуальованої))Добавлено (07.02.2010, 12:51) --------------------------------------------- Я сьогодні зробила дуже розумну річ: ходила по вулиці в мороз з мокрою головою... Ідіотка... Власне, я йшла з перукарні (робила біохімію) Поки волосся ще мокре - точно Дженіфер Білз... омг... Добавлено (07.02.2010, 18:59) ---------------------------------------------
Quote (shine-shine-shine) Поки волосся ще мокре - точно Дженіфер Білз... омг... Волосся висохло. Тепер це Джордж Харрісон...
|
|
| |