Мини-чат | Спойлеры, реклама и ссылки на другие сайты в чате запрещены
|
|
Топик для украиноязычных фанатов
| |
eugenep | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 19:20 | Сообщение # 2311 |
Патологоанатом
Награды: 0
Статус: Offline
| Quote (nexton) он не неудачный, прото те кто знает историю) и географию) знают как выгледят гербы стран) знают что там тризуб, а не "КЛЯ" Просто некоторые так нарезают гербы своих стран, что там от "воли" остаётся только непонятная "кля"
Вот из-за того, что вы говорите, что не думаете, и думаете, что не думаете и происходит весь тот горький катаклизм, который я здесь наблюдаю.
|
|
| |
nexton | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 19:44 | Сообщение # 2312 |
Новичок
| Quote (eugenep) Просто некоторые так нарезают гербы своих стран, - єто не банер, а юзербар!!!!
- резал не я, и если б вставлять целый герб, был бы не тот ефект
- на вкус и цвет товарища нет!!!
|
|
| |
Ksuxamd | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 20:47 | Сообщение # 2313 |
Невролог
| Quote (nexton) можна доклажніше?)) докладніше не пам"ятаю, ще влітку на СТБ дивилась) ала там майже годину розказували
|
|
| |
nexton | Дата: Вторник, 26.01.2010, 13:04 | Сообщение # 2314 |
Новичок
| Quote (Ksuxamd) на СТБ дивилась http://freefor.ru/viewtopic.php?id=461 ось знайшов)
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Вторник, 26.01.2010, 15:38 | Сообщение # 2315 |
Аллерголог
| Quote (Ksuxamd) тризубец с совершенно другим смылом, когда он был впервые создан никто не думал о "воле" как таковой Версій море: ВОЛЯ (що насправді ймовірно), птах, триєдинство, простий тризуб як символ влади та ін. А те, що кажуть на СТБ - закрити очі й не дивитись...Добавлено (26.01.2010, 15:38) --------------------------------------------- Шановне панство! Хто як святкував/святкуватиме/хоче святкувати/не хоче святкувати День Народження? Наприклад, 16 років?
|
|
| |
Ksuxamd | Дата: Вторник, 26.01.2010, 16:34 | Сообщение # 2316 |
Невролог
| Quote (nexton) ось знайшов) оо, цікаво буде ще раз передивитися Quote (shine-shine-shine) А те, що кажуть на СТБ - закрити очі й не дивитись... чому це? shine-shine-shine, залежить від того з ким і як ти хочеш відсвяткувати (активно чи сидячи де-небудь і розмовляючи )
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Вторник, 26.01.2010, 18:18 | Сообщение # 2317 |
Аллерголог
| Ksuxamd, вже насиділася і нарозмовлялася за 16 років) Хочу чогось більш активного аніж посиденьки в кав'ярнях.
Сообщение отредактировал shine-shine-shine - Вторник, 26.01.2010, 18:26 |
|
| |
ЭвильВирусятин | Дата: Вторник, 26.01.2010, 19:03 | Сообщение # 2318 |
Новичок
| Quote (shine-shine-shine) Хто як святкував/святкуватиме/хоче святкувати/не хоче святкувати День Народження? Наприклад, 16 років? А ну таааааакккк.... "Свято наближається, свято наближається....." Мене запрошено? Що, до речі, з тим варіантом про лижі? (Я знаю, міг би спитати так, адже сидиш у сусідній кімнаті, але так нецікаво:)))) СТОП!!! А як же Нельсон Манделла??? А як же "Непереможний"?? Хто казав, що не пропустить фільм Іствуда, особливо коли прем'єра припадає саме на День народження?? недобре, Катерино, недобре)) Quote (shine-shine-shine) Версій море: ВОЛЯ (що насправді ймовірно), птах, триєдинство, простий тризуб як символ влади та ін. А те, що кажуть на СТБ - закрити очі й не дивитись... Мені більше про птаха подобається. Quote (shine-shine-shine) те, що кажуть на СТБ - закрити очі й не дивитись... Іноді, але далеко незавжди! там є достойні передачі. Я розумію, що з листопада однією достойною передачею там стало менше, але "Грей" теж непоганий серіал. Аде ти, мабуть, документальні передачі маєш на увазі? Quote (shine-shine-shine) Дві години назад була десь -20, годину назад - десь 0, зараз -15. Ого... Не могло стільки бути!!! Щось ти мабудь не на той градусник дивилась? Щось меня підказує, що на іншому градуснику ти останнім часом бачиш не менше 37,7?Добавлено (26.01.2010, 19:03) ---------------------------------------------
Quote (shine-shine-shine) От коли ти встиг???? Коли ти Муракамі читала!!!! До речі, дочитала? Quote (shine-shine-shine) Ти е-мейл теж з мого компу створив?! А звідки ще я його міг створити?! Quote (shine-shine-shine) От тільки зайди завтра! Панянко, ви дуже зла!!!
|
|
| |
nexton | Дата: Вторник, 26.01.2010, 23:56 | Сообщение # 2319 |
Новичок
| Quote (shine-shine-shine) 16 років мммммммммммм...класний вік) як то давно було...ехххх святкував вдома) але гучно) зібрав найближчих мені людей) було весело)
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Среда, 27.01.2010, 00:12 | Сообщение # 2320 |
Аллерголог
| Quote (nexton) святкував вдома) але гучно) зібрав найближчих мені людей) було весело) Гучно вдома? Багато вас було?
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Среда, 27.01.2010, 00:47 | Сообщение # 2321 |
Кардиолог
| Quote (shine-shine-shine) Якщо Люлька стане президентом, то першою леді буде її чоловік??? Ой, краще вже її чоловік, аніж оте опудало!!!)) А взагалі я навіть не знаю, ким тоді буде вважатися її чоловік... Першим джентельменом? Quote (nexton) народ як у вас поодка???? перемінно... вчора зранку -20, вдень -15, сьогодні вже -10, проте холодніше, ніж було вчора. Вологість повітря дуже висока Quote (shine-shine-shine) Хто як святкував/святкуватиме/хоче святкувати/не хоче святкувати День Народження? Наприклад, 16 років? Досить актуальне запитання)). Хоча мені й кілька місяців до цього визначного дня, проте я обдумую варіант або з картингом, або з аквапарком у ТРЦ "Термінал", що у Броворах, або ж на роллердром махнути). А потім, якщо батьки дозволять, то можливо після такої розважальної частини з друзями, а у більшій мірі це імовірно будуть дівчата, влаштувати невеличку ніби піжамну вечірку вдома). Якщо вдасться батьків кудись спровадити
Любовь - история в жизни женщины и эпизод в жизни мужчины. (с)
|
|
| |
nexton | Дата: Среда, 27.01.2010, 02:40 | Сообщение # 2322 |
Новичок
| Quote (shine-shine-shine) Гучно вдома? Багато вас було? ну так) чоловік 10 було) я вже й не памятаю.....
|
|
| |
КаРо | Дата: Среда, 27.01.2010, 03:30 | Сообщение # 2323 |
Мед. брат/сестра
| Привіт всім! Я сама з Буковини, м. Чернівці))) Хоча серіал дивилася не по СТБ, качала причому Лостфильмовський варіант. Quote (shine-shine-shine) Шановне панство! Хто як святкував/святкуватиме/хоче святкувати/не хоче святкувати День Народження? Наприклад, 16 років? Скоро і мій день народження наближається, я планую зануриться в розважальний центр в цей визначний день - льодовий майданчик, боулінг, більярд, лазерний тир. У нас буде велика компанія різного віку і вподобань, думаю знайдемо собі заняття до душі А потім посидимо затишно там же у піццерії.
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Среда, 27.01.2010, 15:36 | Сообщение # 2324 |
Аллерголог
| Quote (КаРо) Привіт всім! Я сама з Буковини, м. Чернівці))) Привіт! Я з Запоріжжя) Quote (КаРо) льодовий майданчик, боулінг, більярд, лазерний тир Програма цікава, особливо тир.
|
|
| |
ЭвильВирусятин | Дата: Среда, 27.01.2010, 15:47 | Сообщение # 2325 |
Новичок
| Quote (shine-shine-shine) Я з Запоріжжя) Я теж:D
|
|
| |
|