Топик для украиноязычных фанатов
|
|
Sone4ko19 | Дата: Среда, 27.01.2010, 18:41 | Сообщение # 2326 |
Кардиолог
Награды: 0
Статус: Offline
| Quote (КаРо) Привіт всім! Я сама з Буковини, м. Чернівці))) Привіт-привіт))! Я з Києва)). Quote (КаРо) льодовий майданчик, боулінг, більярд, лазерний тир У боулінгу я вже святкувала своє тринадцятиріччя. 14 років - у "Ігроленді". 15 - просто у кафе, а потім пішли гуляти у бот. сад. А взагалі кожного року святкую окремо саме з моїми друзями, і окремо з батьками та друзями сім'ї. Завжди виїжджаємо на природу, до улюбленого лісу під Києвом. Пікнік, волейбол, футбол, бантбінтон, козаки-розбійники і т.ін.
Любовь - история в жизни женщины и эпизод в жизни мужчины. (с)
|
|
| |
sdelaybolno | Дата: Среда, 27.01.2010, 22:46 | Сообщение # 2327 |
Невролог
| Привіт!Я з Кривого Рогу=)
Спасибки maiden_marina за самый-самый лучший хадди-баннер!!!
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Четверг, 28.01.2010, 16:25 | Сообщение # 2328 |
Кардиолог
| Quote (sdelaybolno) Привіт!Я з Кривого Рогу=) Привіт) Вконтакте и Одноклассники стали жертвами диктатуры Юльковщины Усі, я гадаю, вже про це чули/читали, так? А тепер почитайте ось це!!! Це так, про всяк випадок, якщо хтось повірив у цю нісенітницю! І ще ось цікавеньке))
|
|
| |
nexton | Дата: Четверг, 28.01.2010, 21:49 | Сообщение # 2329 |
Новичок
| Quote (Sone4ko19) Вконтакте и Одноклассники стали жертвами диктатуры Юльковщины блін, це фантазія пяного карлика, темний піар від яника, або ще когось, цього ніколи не буде, тим паче перед виборами вона точно б про це не говорила, адже тисячі молодих людей ю за неї не проголосували, щоб в це вірити потрібно бути сліпим!!!!!!!!1 Sone4ko19, про "ПРОБУДЖЕННЯ" не вкурсі хто є дійсним основоположником???
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Четверг, 28.01.2010, 22:03 | Сообщение # 2330 |
Аллерголог
| Quote (nexton) Sone4ko19, про "ПРОБУДЖЕННЯ" не вкурсі хто є дійсним основоположником??? Хтось з органів-представників інтересів Яника чи Люльки?
|
|
| |
nexton | Дата: Пятница, 29.01.2010, 00:27 | Сообщение # 2331 |
Новичок
| shine-shine-shine, та мені самому цікаво) ідея занадто гарна, вона ен може бути чистою, без політичних лідерів.....я покищо почекаю, не буду "пробуджуватися" нехай вони відкриють більше карт...
|
|
| |
Ksuxamd | Дата: Пятница, 29.01.2010, 11:44 | Сообщение # 2332 |
Невролог
| nexton, навіщо ж вже більше?
|
|
| |
nexton | Дата: Пятница, 29.01.2010, 13:10 | Сообщение # 2333 |
Новичок
| Ksuxamd, ну як навіщо! хіба ти не хочеш знати кого ти підтримуєш? читав я вчора їхні принципи і цілі, пишуть що рух це тільки "прості смертні", ну не вірю я, що за цим не стоїть жоден політик!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Пятница, 29.01.2010, 18:36 | Сообщение # 2334 |
Кардиолог
| Quote (nexton) Sone4ko19, про "ПРОБУДЖЕННЯ" не вкурсі хто є дійсним основоположником??? Нажаль, ні... Хоча після ваших слів також замилилась, хто з наших "любих" кандидатів за цим стоїть.. Чи може взагалі якийсь лівий) або той, хто вилетів в першому турі, щоб якось урятуватись чи знову спробувати пробитись... Хто зна... Почекаємо...
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Пятница, 29.01.2010, 21:29 | Сообщение # 2335 |
Аллерголог
| Quote (Sone4ko19) Хто зна... Почекаємо... Мені теж про це нічого не відомо, але чомусь мені здається, що це саме Люлька.
|
|
| |
КаРо | Дата: Суббота, 30.01.2010, 03:40 | Сообщение # 2336 |
Мед. брат/сестра
| Quote (Sone4ko19) Усі, я гадаю, вже про це чули/читали, так? Нээ, я не чула/не читала тільки шо приклалася до тайного знання Цікаво, а шо ж там далі буде
|
|
| |
nexton | Дата: Суббота, 30.01.2010, 11:26 | Сообщение # 2337 |
Новичок
| Quote (shine-shine-shine) Люлька. може, але я думаю їй б для цього мозгів не вистачило))))
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Суббота, 30.01.2010, 20:27 | Сообщение # 2338 |
Аллерголог
| Quote (nexton) може, але я думаю їй б для цього мозгів не вистачило)))) Я зараз не хочу нікого образити, кажу без перебільшення, без жартів чи насмішки. Якщо тут є яскраві прихільники її політики чи її особистості, то відразу прошу в них вибачення. Люди, вам не здається, що ця жінка неадекватна? Я маю на увазі, що вона дійсно хвора. Як ви вважаєте?
|
|
| |
ЭвильВирусятин | Дата: Суббота, 30.01.2010, 20:38 | Сообщение # 2339 |
Новичок
| Quote (shine-shine-shine) ця жінка неадекватна Є таке, але Яник не набагато кращий - теж нікого не хочу образити. Але те, що він недавно зморозив... "Сьогодні ми святкуємо 15-тиріччя українського поета Антона Чехова" Це ж яким місцем треба було думати??!! Quote (shine-shine-shine) вона дійсно хвора Власне, коли їй вперше дали слово після оприлюднення результатів дослідження екзит-пулу, вона була сама не свою від гніву. Виглядало це якось... жалюгідно. Дали б їй в цю хвилину автомат... Контрактова площа злетіла б у повітря... shine-shine-shine, вітаю з поверненням в журналістику!!!))
|
|
| |
|