Мини-чат | Спойлеры, реклама и ссылки на другие сайты в чате запрещены
|
|
Топик для украиноязычных фанатов
| |
Montana) | Дата: Воскресенье, 24.01.2010, 01:41 | Сообщение # 2296 |
Аллерголог
Награды: 0
Статус: Offline
| Quote (shine-shine-shine) Дівчина - Емілі Саймон. Де ж я могла її бачити... Quote (shine-shine-shine) Даю підказку щодо мена: "Можеш залишити на собі свій капелюшок...". Ні,все ж таки не знаю
|
|
| |
Ksuxamd | Дата: Воскресенье, 24.01.2010, 01:49 | Сообщение # 2297 |
Невролог
| 2 - The Beatles 3 - Адріано Челентано 4 - та що співала "в джазе только девочки" 9 - схожа на Ванессу Мэй 11- Луї Амстронг 12 - Тамара Грарцітеллі (можливо) 13 - Queen 14 - Rolling Stones 16 - Володимир Висоцький 18 - Крихітка Цахес 19 - Ян Тирсен
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Воскресенье, 24.01.2010, 22:12 | Сообщение # 2298 |
Аллерголог
| Quote (Ksuxamd) 4 - та що співала "в джазе только девочки" Ні. Quote (Ksuxamd) схожа на Ванессу Мэй може і схожа, але не вона. Quote (Ksuxamd) Тамара Грарцітеллі (можливо) Неможливо. Це не вона.Добавлено (24.01.2010, 14:39) ---------------------------------------------
Quote (Montana)) Ні,все ж таки не знаю Джо Кокер Добавлено (24.01.2010, 22:12) --------------------------------------------- Люди, вам сподобається))
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Воскресенье, 24.01.2010, 23:33 | Сообщение # 2299 |
Кардиолог
| Quote (Ksuxamd) Спеціально, ніхто з вас ще не бачив як вони виглядають (ну майже ніхто)), оцініть як вони співають, якщо нескладно, або просто послухайте) Друга сподобалась, хоча як на мене, краще щоб виконувалась вона сольно... ИМХО - краще б звучало). А от перша - аж ніяк взагалі не зачепила і сам текст і музика... Не те... Quote (shine-shine-shine) Нарешті, як я і обіцяла, мої улюблені музиканти: Може, впізнаєте когось? Декількох впізнала)). А взагалі, панянко, а у вас у прямому сенсі королівські замашки Quote (shine-shine-shine) Люди, вам сподобається)) :hands: :haha: :haha: :D :D :thumb: СУПЕР!!! Найкраще привітання з Новим Роком)))!!! УРАААААААА)))))!!! З НОВИМ РОКОМ, ЛЮБІ ДРУЗІ)))! І так-так, я повернулась)). Фоторепортаж з моєї не дуже довгої, проте надзвичайної подорожі і відпочинку ви зможете побачити на сайті "Вконтакте" в моєму новому альбомі). Ну, для тих, хто є у мене в друзях)). І тут були розмови про політику, так? Вставлю і своїх п'ять копійок. Хоча я ще й не маю права голосувати, проте якби мала, то у другому турі голосувала би за Юлю з двох причин: по-перше, Януковича терпіти не можу ще з виборів 5 років тому, а по-друге... ну не може перша леді України бути без декількох передніх зубів і ТАК одягатися Можливо надто суб'єктивна думка, проте.... Господи, да ви бачили цю дружину Яника??? Я навіть не знаю як описати її зовнішній вигляд... <_< До речі, треба віддати належне Катерині Ющенко! Вона завжди протягом усіх останніх років у кадрі виглядала від-мін-но!!! І так, я знаю, що це не стосується політики, але як дівчина я не можу не звертати на це уваги)).
Любовь - история в жизни женщины и эпизод в жизни мужчины. (с)
Сообщение отредактировал Sone4ko19 - Воскресенье, 24.01.2010, 23:35 |
|
| |
Ksuxamd | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 00:16 | Сообщение # 2300 |
Невролог
| Quote (shine-shine-shine) Люди, вам сподобається)) не захват, але дотепно)) Quote (Sone4ko19) Друга сподобалась Quote (Sone4ko19) А от перша - аж ніяк З цих міркувань я показала 2 пісні Quote (Sone4ko19) взагалі не зачепила тобто друга зачепила?)) Щодо політики можна сказати, що краще голосувати не за когось, а ПРОТИ Юлі;)
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 14:21 | Сообщение # 2301 |
Аллерголог
| Quote (Sone4ko19) ну не може перша леді України бути без декількох передніх зубів і ТАК одягатися Якщо Люлька стане президентом, то першою леді буде її чоловік??? Добавлено (25.01.2010, 14:21) --------------------------------------------- Про всяк випадок: 1. Аеросміт 2. Бітлз 3. Адріано Челентано 4. Конні Франціс 5. Елла Фіцджеральд 6. Флёр 7. Френк Сінатра 8. Джо Кокер 9. Кейко Матцуї 10. Кенні Джі 11. Льюіс Армстронг 12. Ніно Катамадзе 13. Куін 14. Роллінг Стоунс 15. Емілі Саймон 16. Володимир Висоцький 17. Нат Кінг Коул 18. Крихітка Цахес 19. Янн Тьєрсен Отака картина:)
|
|
| |
nexton | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 16:01 | Сообщение # 2302 |
Новичок
| Ksuxamd, Quote (shine-shine-shine) Якщо Люлька стане президентом, то першою леді буде її чоловік??? хахах ржу)) народ як у вас поодка???? у мене зранку було -28
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 16:04 | Сообщение # 2303 |
Аллерголог
| Quote (nexton) у мене зранку було -28 Дві години назад була десь -20, годину назад - десь 0, зараз -15. У нас швидко температура повітря змінюється.
|
|
| |
eugenep | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 16:05 | Сообщение # 2304 |
Патологоанатом
| nexton, а что означает слово КЛЯ у тебя в первом баннере? Я просто не силён в украинском, интересно стало, для общего развития.
Вот из-за того, что вы говорите, что не думаете, и думаете, что не думаете и происходит весь тот горький катаклизм, который я здесь наблюдаю.
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 16:18 | Сообщение # 2305 |
Аллерголог
| Извините, что отвечаю я, а не nexton, но это фрагмент украинского герба. Там нет "КЛЯ". Если там что-то и написано, то "ВОЛЯ". Но геральдисты до сих пор спорят)
|
|
| |
eugenep | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 16:23 | Сообщение # 2306 |
Патологоанатом
| Quote (shine-shine-shine) Там нет "КЛЯ". Если там что-то и написано, то "ВОЛЯ". Но геральдисты до сих пор спорят) Да, возможно и фрагмент герба. Хотя очень похоже на КЛЯ. А разве слово "воля" пишется через 'к'?
Вот из-за того, что вы говорите, что не думаете, и думаете, что не думаете и происходит весь тот горький катаклизм, который я здесь наблюдаю.
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 16:37 | Сообщение # 2307 |
Аллерголог
| Quote (eugenep) А разве слово "воля" пишется через 'к'? Там нет "К". Если на гербе действительно написано ВОЛЯ, то на баннере нам видны буквы "В", "Л", "Я.
|
|
| |
Ksuxamd | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 16:58 | Сообщение # 2308 |
Невролог
| Quote (nexton) народ як у вас поодка???? -23 зранку, -16 зараз) Quote (shine-shine-shine) Если там что-то и написано, то "ВОЛЯ". Нет, это не "воля", придумано в общем для школьников) тризубец с совершенно другим смылом, когда он был впервые создан никто не думал о "воле" как таковой Добавлено (25.01.2010, 16:58) --------------------------------------------- eugenep, краще повністю подивіться) http://i.i.ua/photo/images/pic/7/2/2233727_99c3872f.jpg
|
|
| |
eugenep | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 17:07 | Сообщение # 2309 |
Патологоанатом
| Quote (shine-shine-shine) Там нет "К". Если на гербе действительно написано ВОЛЯ, то на баннере нам видны буквы "В", "Л", "Я. Quote (Ksuxamd) eugenep, краще повністю подивіться) Ясно, значит это просто баннер не удачный, вводит в заблуждение. Спасибо.
|
|
| |
nexton | Дата: Понедельник, 25.01.2010, 19:16 | Сообщение # 2310 |
Новичок
| Quote (eugenep) значит это просто баннер не удачный, он не неудачный, прото те кто знает историю) и географию) знают как выгледят гербы стран) знают что там тризуб, а не "КЛЯ" Quote (Ksuxamd) тризубец с совершенно другим смылом, когда он был впервые создан никто не думал о "воле" как таковой можна доклажніше?))
|
|
| |
|
Наш баннер |
|
|
|