Топик для украиноязычных фанатов
|
|
Irsena | Дата: Четверг, 07.05.2009, 13:10 | Сообщение # 16 |
Многодрульный маниак
Награды: 0
Статус: Offline
| Quote (Kinshasa) Ні, Ющ з Сумської області (та Хоружівка, забули?) - від Зх України дуууже далеко. о, навіть так Quote (Kinshasa) А про цю фразу, це ж не просто Ющ десь ляпнув - це було написано на всіх бігбордах України (тобто пройшло багаторівневу цензуру) нічого собі, його цензуру потрібно відправити у школу Quote (Kinshasa) Скажіть нам, а спілкування в міжсезоння на цьому сайті більш-менш активне, чи ні? я прийшла на сайт 16 травня минулого року, літом, зрозуміло, було тихіше, але все рівно досить багато людей
|
|
| |
Luluska | Дата: Четверг, 07.05.2009, 13:16 | Сообщение # 17 |
Кардиолог
Награды: 4
| привіт всім!приємно познайомитися з українськими фанатами! Я теж,до речі львів"янка. і повинна сказати,що далеко не всі на Зх. Укр. розмовляють з діалектом.я помічала,що переважно це люди творчих професій,або чисто корінні львів"яни.
Если я наслаждаюсь ненавистью к жизни, я не ненавижу жизнь. Я ею наслаждаюсь.
|
|
| |
Irsena | Дата: Четверг, 07.05.2009, 13:21 | Сообщение # 18 |
Многодрульный маниак
| а я на Західній України тільки у Чернівцях була, але там багато і російськомовних громадян, тому за всіх і не кажу, просто ті западенці, з якими я спілкувалася, в цілому розмовляли суржиком не російським, а незрозуміло яким Доречі, я з Дніпропетровська
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Четверг, 07.05.2009, 13:29 | Сообщение # 19 |
Кардиолог
| Quote (Luluska) і повинна сказати,що далеко не всі на Зх. Укр. розмовляють з діалектом.я помічала,що переважно це люди творчих професій,або чисто корінні львів"яни. 100% Але це вже схоже на якісь виправдання. Я люблю наш сленг! Це ж не те, чого люди нахапались з сучасних модних фільмів - це те що з нами було протягом століть. Вже попередньо описувала причини Irsena, Quote (Irsena) а я на Західній України тільки у Чернівцях була В Чернівцях великий вплив молдовсько-румунської культури
|
|
| |
Irsena | Дата: Четверг, 07.05.2009, 13:51 | Сообщение # 20 |
Многодрульный маниак
| Quote (Kinshasa) В Чернівцях великий вплив молдовсько-румунської культури знаю) Треба було голосування зробити - хто з якого міста
|
|
| |
Luluska | Дата: Четверг, 07.05.2009, 13:57 | Сообщение # 21 |
Кардиолог
| Quote (Irsena) Доречі, я з Дніпропетровська я минулого літа їздила туди до найкращої подруги. місто мені дуже сподобалося!супер!стільки фонтанів,не те що у Львові...
|
|
| |
Irsena | Дата: Четверг, 07.05.2009, 14:13 | Сообщение # 22 |
Многодрульный маниак
| Luluska, фонтанів не так уж і багато. До мене, коли приїжджають подруги, постає проблема - що показати. Є чудова набережна (кажуть краща в Україні), є декілька фонтанів, парк Шевченка і парк Глоби. Усе. Старий город руйнуєть, скрізь скло будують <_<
Сообщение отредактировал Irsena - Четверг, 07.05.2009, 14:15 |
|
| |
Таник | Дата: Четверг, 07.05.2009, 16:38 | Сообщение # 23 |
Новичок
| А я з центра України, з Черкас, теж непогане місто
|
|
| |
Santjaga | Дата: Четверг, 07.05.2009, 16:56 | Сообщение # 24 |
Окулист
| Quote (Luluska) стільки фонтанів,не те що у Львові... Ну, фонтани у Львові є. Досить красивий перед оперним театром, ще непоганий біля парку Культури... є ще декілька, але назвати їх фонтанами у мене язик не повертається. Ті чотири, що біля ратуші - скоріше колодязі... А щодо суржика... У Львові вживають багато слів запозичених у поляків і німців. Фільжанка кави - горнятко кави, площа Ринок - від німецького Ring, які цю площу будували, файно - гарно... Так само як на сході і півдні - з російської. Іноді ці слова настільки входять в ужиток, що людина навіть не думає українське це слово чи ні...
|
|
| |
Still_Loving_You | Дата: Четверг, 07.05.2009, 18:44 | Сообщение # 25 |
Кардиолог
| Приємно познайомитися))) А я народилася в Івано-Франківську, пізніше переїхала до Рівного, а зараз проживаю в Києві))) Quote (Santjaga) Ну, фонтани у Львові є. Боже, я обожнюю Львів...захворіла ним вже давно і намагаюся кожного року хоч раз з"їздити)))) Всі мої рідні навчалися в Львівській політехніці)))
|
|
| |
Luluska | Дата: Четверг, 07.05.2009, 20:59 | Сообщение # 26 |
Кардиолог
| Quote (Irsena) Є чудова набережна (кажуть краща в Україні) погоджуюсь,мені дуже сподобалась! Quote (Irsena) Старий город руйнуєть, скрізь скло будують теж помітила таку тенденцію. Quote (Santjaga) Досить красивий перед оперним театром, ще непоганий біля парку Культури... є ще декілька, але назвати їх фонтанами у мене язик не повертається. Ті чотири, що біля ратуші - скоріше колодязі... ти забула!є ще біля головного вокзалу! Quote (Таник) А я з центра України, з Черкас ніколи там не була,і навіть не уявляю,як воно виглядає може кинеш кілька фоток визначних місць? Добавлено (07.05.2009, 20:59) ---------------------------------------------
Quote (Still_Loving_You) А я народилася в Івано-Франківську знайоме місто! минулої суботи була там
|
|
| |
Santjaga | Дата: Пятница, 08.05.2009, 13:13 | Сообщение # 27 |
Окулист
| Quote (Still_Loving_You) А я народилася в Івано-Франківську Була там кілька разів. Симпатичне місто) Quote (Luluska) є ще біля головного вокзалу! Давненько я там не була... там ж ніби якась клумба була?
|
|
| |
Luluska | Дата: Пятница, 08.05.2009, 14:54 | Сообщение # 28 |
Кардиолог
| Quote (Santjaga) там ж ніби якась клумба була так,клумба,а посередині,здається,фонтан розмальваний жовтою фарбою
|
|
| |
Santjaga | Дата: Пятница, 08.05.2009, 14:56 | Сообщение # 29 |
Окулист
| Quote (Luluska) фонтан розмальваний жовтою фарбою Який жах... Треба буде влаштувати собі прогулянку в напрямку вокзалу:)
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Пятница, 08.05.2009, 18:54 | Сообщение # 30 |
Кардиолог
| Раз тема пішла про Львів - то спішу поділитись радістю - у нас на цих вихідних свято - день міста Тож хто планує якось вибратись до Львова, то краще за все - в цю неділю.
|
|
| |