Мини-чат | Спойлеры, реклама и ссылки на другие сайты в чате запрещены
|
|
Топик для украиноязычных фанатов
| |
shine-shine-shine | Дата: Суббота, 13.02.2010, 12:50 | Сообщение # 2371 |
Аллерголог
Награды: 0
Статус: Offline
| Quote (anka-pmt) вчора, сьогоді та завтра мабуть буду І як воно?
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Воскресенье, 14.02.2010, 23:52 | Сообщение # 2372 |
Кардиолог
| Quote (shine-shine-shine) Люди, будь ласка, скажіть, хто з вас колись катався на метро? Я в Києві живу - щотижня їжу на метро)). Найкрутіше - це екскалатори)). Так, shine-shine-shine, ще раз ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Усіх з Днем Закоханих))! Любіть і кохайте, коханими будете))! :heart: Та звісно ж з Масленицею!!!)) Їжте млинці та чекайте на прихід весни!) Сподіваймося, вона вже не за горами))! І ще. Пробачте мене всі за все, що можливо сказала не так за час нашого з вами спілкування!
Любовь - история в жизни женщины и эпизод в жизни мужчины. (с)
Сообщение отредактировал Sone4ko19 - Воскресенье, 14.02.2010, 23:56 |
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Среда, 17.02.2010, 19:54 | Сообщение # 2373 |
Аллерголог
| Quote (Sone4ko19) І ще. Пробачте мене всі за все, що можливо сказала не так за час нашого з вами спілкування! І мене теж пробачте! До речі, сьогодні о четвертій ранку телефонує мені на мобільний хлопець і каже: "З минулою неділею!". Я, звичайно, не одразу зрозуміла, про що він, і кажу: "З наступаючим вівторком!")))Добавлено (15.02.2010, 14:43) ---------------------------------------------
Quote (Sone4ko19) Так, shine-shine-shine, ще раз ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! І знову дякую!:) Добавлено (17.02.2010, 19:54) --------------------------------------------- Шановне панство і панянство! Висловлюємо та аргументуємо свою думку: чи потрібен Україні біпатрид??? Це я просто сперечалася з подругою на цю тему, от цікаво дізнатися ваші думки щодо цього.
|
|
| |
anka-pmt | Дата: Среда, 17.02.2010, 23:48 | Сообщение # 2374 |
Психотерапевт
| Quote (shine-shine-shine) Шановне панство і панянство! Висловлюємо та аргументуємо свою думку: чи потрібен Україні біпатрид??? мені особисто - ні. але десь відсотків 30 моїх знайомих в Криму мають крім українського російський і турецький паспорти - ну в основному звичайно російські. може навіть і більший відсоток. і це дуже зручно, головне не переплутати на границі)) особисто я проти, але лише тому, що мені друге громадянство не потрібно
"Гордиться тем, что я француз, так же глупо, как гордиться тем, что я родился во вторник" Паскаль
|
|
| | |
anka-pmt | Дата: Пятница, 19.02.2010, 00:38 | Сообщение # 2376 |
Психотерапевт
| Quote (shine-shine-shine) Я ЗАВТРА ЙДУ НА КОНЦЕРТ СВІНГ-ОРКЕСТРУ ГЛЕНА МІЛЛЕРА!!!!!! Quote (shine-shine-shine) А ПОТІМ - НА КОНЦЕРТ НІНО КАТАМАДЗЕ!!! ЄЄЄЄЄЄЄ!!!!!!! як це я таке прогавила!! вітаю, я б теж і туди, і туди сходила б! ще й 26-27 балет Сухішвілі
"Гордиться тем, что я француз, так же глупо, как гордиться тем, что я родился во вторник" Паскаль
|
|
| |
Ksuxamd | Дата: Пятница, 19.02.2010, 19:39 | Сообщение # 2377 |
Невролог
| Quote (shine-shine-shine) чи потрібен Україні біпатрид??? Півтори години сперечалася з цього приводу з вчителем права)) я вважаю що потрібне.
|
|
| |
Montana) | Дата: Суббота, 20.02.2010, 18:26 | Сообщение # 2378 |
Аллерголог
| Quote (shine-shine-shine) Я ЗАВТРА ЙДУ НА КОНЦЕРТ СВІНГ-ОРКЕСТРУ ГЛЕНА МІЛЛЕРА!!! Quote (shine-shine-shine) А ПОТІМ - НА КОНЦЕРТ НІНО КАТАМАДЗЕ!!! ЄЄЄЄЄЄЄ!!! Розповідай як усе було
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Воскресенье, 21.02.2010, 13:03 | Сообщение # 2379 |
Аллерголог
| Quote (anka-pmt) вітаю, я б теж і туди, і туди сходила б! Quote (Montana)) Розповідай як усе було Про Ніно ще рано розповідати, об її концер буде лише 11 березня. А от оркестр Гленна Міллера... Це було просто неймовірно! Виступав оркестр під керівництвом піаніста Сальдона. Це найартистичніший з трьох налідувачів творчості Міллера! Окрім власних композицій, вони виконували Доріс Дей, Дюка Еллінгтона, Кьортіса Фуллера, Чарлі Чапліна та інших. Надзвичайно приємним сюрпризом було виконання ними для українських слухачів композиції "Рідна мати моя". Тільки уявіть цю мелодію під саксофон і тромбон... Під час виконання композиції "Sing Sing Sing" відбувся невеликий беніфіс ударника: він сольно виконував свою партію близько п'яти хвилин. Це було надзвичайно цікаво і артистично. Глядачі шаленіли! Всі ці 5 хвилин з мого обличчя не сходила здивована посмішка!!! Зал аплодував йому кілька хвилин! Коли під кінець концерту Сальдон почав прощатися з глядачами, весь зал став кричати "IN THE MOOD - IN THE MOOD - IN THE MOOD")) Звичайно ж, після цього було виконання композиції "In the Mood", якою глядачі насолоджувалися вже стоячи і безпреревно аплодуючи!))
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Среда, 24.02.2010, 23:41 | Сообщение # 2380 |
Кардиолог
| Quote (shine-shine-shine) чи потрібен Україні біпатрид??? Коли проходили це по праву в минулому семестрі, якраз замислилась над цим питанням... І зрозуміла, що моя думка невизначена... Я вважаю, що загалом це правильно, що єдине громадянство и подвійне заборонено у нашій державі, проте це насправді зручно... Наприклад, батько моєї подруги - росіянин, мати - українка. Проте він прожив на Україні більше 6 років. А згодом повернувся до Росії. Так от до чого веду. Вона, моя подруга й їхня донька, за законом має право обрати громадянство, вірно? Або українське, або російське. Так от, мені здається, що було б справедливо, щоб вона мала подвійне громадянство, оскільки батьки мають різне. Ну хто його знає, як життя складеться! Зараз-то вона проживає в Києві, а якщо у майбутньому захоче поїхати до Росії, а потім знов повернутися через багато років. Не дуже точно висловлююсь, але загалом... Не знаю, мені-то точно не потрібне друг-третє-четверте громадянства, але ж є різні ситуації... Неоднозначне питання... Quote (shine-shine-shine) Я ЗАВТРА ЙДУ НА КОНЦЕРТ СВІНГ-ОРКЕСТРУ ГЛЕНА МІЛЛЕРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ!!!!!!!!!!!!! А ПОТІМ - НА КОНЦЕРТ НІНО КАТАМАДЗЕ!!! ЄЄЄЄЄЄЄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вау! Круто, вітаю)))!!! Це точно було і буде дуже круто)))!!! Особливо по твоїй розповіді вже зрозуміло...)) А я минулої п'ятниці була у театрі). На "Ромео і Джульєтту" ходила... Ааа, це було щось!!!)) Такі емоції, такі почуття, неймовірно чудова гра акторів, а сам акторський склад взагалі супер! Доволі відомі актори, яких і по телевізору не рідко можна побачити... Чаріно!)) Коли умирав Ромео майже прослизилася...) Трохи не стандартна і не до кінця класична постановка, але вистава була неперевершена!!! Скільки ми стояли і аплодували...) Супер! А у неділю ходила у 3Д-кінотеатр на "Аватар")) теж класно, але його треба одразу дивитися в 3Д, а не спочатку у звичайному... Враження було б більшим)!
Любовь - история в жизни женщины и эпизод в жизни мужчины. (с)
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Четверг, 25.02.2010, 22:23 | Сообщение # 2381 |
Аллерголог
| Quote (Sone4ko19) а сам акторський склад взагалі супер А хто саме?
|
|
| |
Montana) | Дата: Четверг, 04.03.2010, 03:08 | Сообщение # 2382 |
Аллерголог
| Ууу..як тут тихо..
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Четверг, 04.03.2010, 07:56 | Сообщение # 2383 |