Подпеваем: She had something to confess to But you don’t have the time so Look the other way You will wait until it's over To reveal what you’d never shown her Too little much too late
Too long trying to resist it You’ve just gone and missed it It's escaped your world
Can you see that I am needing Begging for so much more Than you could ever give And I don’t want you to adore me Don’t want you to ignore me When it pleases you And I’ll do it on my own
I have played in every toilet But you still want to spoil it To prove I’ve made a big mistake Too long trying to resist it You’ve just gone and missed it It's escaped your world
Can you see that I am needing Begging for so much more Than you could ever give And I don’t want you to adore me Don’t want you to ignore me When it pleases you And I’ll do it on my own I’ll do it on my own И на побалдеть
Birds flying high You know how I feel Sun in the sky You know how I feel Breeze driftin' on by You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me.. And I'm feeling good
Fish in the sea You know how I feel River running free You know how I feel Blossom in the trees You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me... And I'm feeling good
Dragonfly out in the sun You know what I mean, don't you know Butterflies all out having fun You know what I mean Sleep in peace When, the this day is done And this old world Is a new world And a bold world For me...
Stars when you shine You know how I feel Scent of the pine You know how I feel yeah, freedom is mine When you know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me...
yeah, ooh Oh, ooh...
Oooh, ooh..free, free loving you... Oooh, oooh Feeling good
Примечательный клипец На 58 секунде появляется негр с принтом на футболке - тем самым кадуцеем, который является основой для символики новой промо-кампании 6 сезона Хауза! О как!) Толстовка СССР - рулит! Ну и вообще - лепестки роз... I love these guys
Ушла в себя и заблудилась (с)
Сообщение отредактировал aleksa_castle - Четверг, 03.09.2009, 05:54
ты ж на работе??)))) Отставить балдежжжж, а то все этажи сбегутся , да и врядли у тебя есть хотя бы система 2.1, а без усилителя не так кайфово Ушла в себя и заблудилась (с)
Данный проект является некоммерческим, поэтому авторы не несут никакой материальной выгоды.
Все используемые аудиовизуальные материалы, размещенные на сайте, являются собственностью их изготовителя (владельца прав) и охраняются Законом РФ "Об авторском праве и смежных правах", а также международными правовыми конвенциями. Эти материалы предназначены только для ознакомления - для прочих целей Вы должны купить лицензионную запись.
Если Вы оставляете у себя в каком-либо виде эти аудиовизуальные материалы, но не приобретаете соответствующую лицензионную запись - Вы нарушаете законы об Интеллектуальной собственности и Авторском праве, что может повлечь за собой преследование по соответствующим статьям существующего законодательства.