Мини-чат | Спойлеры, реклама и ссылки на другие сайты в чате запрещены
|
|
Топик для украиноязычных фанатов
| |
anka-pmt | Дата: Пятница, 15.05.2009, 01:07 | Сообщение # 91 |
Психотерапевт
Награды: 0
Статус: Offline
| Лобода в фіналі!!! усіх вітаю!!!
"Гордиться тем, что я француз, так же глупо, как гордиться тем, что я родился во вторник" Паскаль
|
|
| |
Luluska | Дата: Пятница, 15.05.2009, 01:27 | Сообщение # 92 |
Кардиолог
Награды: 4
| Quote (rinny) А то мені тут одногрупниця спробувала довести,що "Ангели" це продовження "Коду"=) всім привіт! в мене аналогічна ситуація! книжка теж дуже сподобалась,завтра йду на фільм Quote (anka-pmt) Лобода в фіналі!!! усіх вітаю!!! класно! чула,що їй в фіналі пророкують 7 місце.
Если я наслаждаюсь ненавистью к жизни, я не ненавижу жизнь. Я ею наслаждаюсь.
|
|
| |
rinny | Дата: Пятница, 15.05.2009, 01:39 | Сообщение # 93 |
Окулист
| Quote (Luluska) книжка теж дуже сподобалась,завтра йду на фільм Цікавого перегляду,а я спати!А то завтра їхати ніч в поїзді,а знаючи своїх друзів і те,що будемо святкувати ДР подруги, не поспиш=)Добавлено (15.05.2009, 01:39) --------------------------------------------- О,чорт,я забула сказати,що батька Вітторії (для их,хто не читав книжку - одного із героїв) грає БОЗЛІ!!!!!
|
|
| |
LeGavr | Дата: Пятница, 15.05.2009, 01:56 | Сообщение # 94 |
Новичок
| По СТБ хтось Хауса дивиться? Або в них якісь глюки, або в мене. Там порядок серій якись дивний: 1,3,6,2,8,5,7... (Якась закономірність?) (Я розумію, що після 5 сезону - 1 сезон здається якимось Ретром. Але мабудь - хтось все ще дивиться.)
|
|
| |
Luluska | Дата: Пятница, 15.05.2009, 02:22 | Сообщение # 95 |
Кардиолог
Награды: 4
| Quote (LeGavr) Цікавого перегляду,а я спати! дякую,а тобі надобраніч! Quote (rinny) знаючи своїх друзів і те,що будемо святкувати ДР подруги, не поспиш=) і весело відсвяткувати! Quote (LeGavr) Або в них якісь глюки, або в мене. у ВСІХ тепер глюки,і то не якісь-небудь! я тепер нічому вже не дивуюся!
Если я наслаждаюсь ненавистью к жизни, я не ненавижу жизнь. Я ею наслаждаюсь.
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Пятница, 15.05.2009, 10:45 | Сообщение # 96 |
Кардиолог
| Quote (LeGavr) Я розумію, що після 5 сезону - 1 сезон здається якимось Ретро 1 сезон - це класика Так на СТБ плутають серії, причину ніхто не знає (здається вони таке ж робили при першому показі) Quote (anka-pmt) Лобода в фіналі!!! Quote (Luluska) у ВСІХ тепер глюки,і то не якісь-небудь! Щодо книжок Брауна, ІМХО, читати цікавіше
Сообщение отредактировал Kinshasa - Пятница, 15.05.2009, 13:12 |
|
| |
Irsena | Дата: Пятница, 15.05.2009, 12:33 | Сообщение # 97 |
Многодрульный маниак
| подивилася таки фінал. Вболівала за Польщу, а вона пролетіла Ще сподобалась Молдова, Греція, й зрозуміло - Україна)
|
|
| |
Santjaga | Дата: Пятница, 15.05.2009, 12:33 | Сообщение # 98 |
Окулист
| "Ангелів і Демонів" вважають продовженням "Коду", бо там той самий головний герой. І здається, по ходу "Ангелів" згадується дівчина з якою він зустрівся в "Коді"....Хоча я давно читала, може щось плутаю
|
|
| |
Irsena | Дата: Пятница, 15.05.2009, 12:35 | Сообщение # 99 |
Многодрульный маниак
| Quote (rinny) О,чорт,я забула сказати,що батька Вітторії (для их,хто не читав книжку - одного із героїв) грає БОЗЛІ!!!!! я про нашого Володю чомусь подумала Quote (LeGavr) По СТБ хтось Хауса дивиться? Або в них якісь глюки, або в мене. Там порядок серій якись дивний: 1,3,6,2,8,5,7... (Якась закономірність?) вони так спочатку переклали и показували. І такі дурні, що коли пустили знову, недогадалися пустити правильно. десь після 10-ї серії піде підряд
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Пятница, 15.05.2009, 12:46 | Сообщение # 100 |
Кардиолог
| Quote (Irsena) Ще сподобалась Молдова, Греція, й зрозуміло - Україна) Теж сподобалась Молдова, ще хлопець з Литви. Класне у нього закінчення пісні: "Без любви - ты мираж, одинокий герой". Він, напевне, теж Хауса дивиться?
|
|
| |
Irsena | Дата: Пятница, 15.05.2009, 12:55 | Сообщение # 101 |
Многодрульный маниак
| Quote (Kinshasa) Він, напевне, теж Хауса дивиться? може
|
|
| |
rinny | Дата: Пятница, 15.05.2009, 12:59 | Сообщение # 102 |
Окулист
| Quote (Irsena) І здається, по ходу "Ангелів" згадується дівчина з якою він зустрівся в "Коді" Ні,зовсім не згадується.Згадується тільке те,що Ленгдон працював на тією ситуацією.
|
|
| |
Santjaga | Дата: Пятница, 15.05.2009, 17:10 | Сообщение # 103 |
Окулист
| Quote (rinny) Згадується тільке те,що Ленгдон працював на тією ситуацією. Отже дія "Ангелів" відбувається пізніше дії "Коду", тому їх можна вважати продовженням.
|
|
| |
anka-pmt | Дата: Пятница, 15.05.2009, 17:39 | Сообщение # 104 |
Психотерапевт
| Quote (Kinshasa) Теж сподобалась Молдова і мені... думаю, Молдові Україна дасть великий бал, бо в пісні такі знайомі мотиви, бек-вокаліс в вишиванці стояв, а балет гопака танцював фактично)))
"Гордиться тем, что я француз, так же глупо, как гордиться тем, что я родился во вторник" Паскаль
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Пятница, 15.05.2009, 17:54 | Сообщение # 105 |
Кардиолог
| Quote (anka-pmt) думаю, Молдові Україна дасть великий бал, бо в пісні такі знайомі мотиви, бек-вокаліс в вишиванці стояв, а балет гопака танцював фактично))) такі слова... починаю забувати, що ви з Криму наша 12-ка гарантована Росії (пісня співатиметься з українським куплетом - прикольно ) (здається ми самі ще жодного разу українською не співали (один куплет Руслана, ще?)) Десь прочитала, що найбільша дилема у білорусів (кому 12-ку ставити?) Росії (що вони завжди роблять), яку представляє українка, чи білорусу з Норвегії
|
|
| |
|
Наш баннер |
|
|
|