Топик для украиноязычных фанатов
|
|
Yulla | Дата: Четверг, 14.05.2009, 17:45 | Сообщение # 76 |
Невролог
Награды: 0
Статус: Offline
| А харків"яни всі російськомовні?
|
|
| |
Irsena | Дата: Четверг, 14.05.2009, 17:50 | Сообщение # 77 |
Многодрульный маниак
| Quote (Kinshasa) Попередній півфінал до 12 закінчився - ніби-то не надто пізно о, тоді гляну. Фінали ж завжди дуже піздно закінчуються, то я думала, що й півфінали
|
|
| |
rinny | Дата: Четверг, 14.05.2009, 17:50 | Сообщение # 78 |
Окулист
| Quote (Kinshasa) Попередній півфінал до 12 закінчився - ніби-то не надто пізно Рівно в 12 закінчився=)Я це добре зап'яматала чомусь. А в когось вже є фаворити?Мені сподобались фіни,"Waldo's People", та Elena Gheorghe,румунка, що співала про балканських дівчат,які like to party like nobody. Непогані також боснійці Regina,які співали "bistrа vodа" - думаю,буду слухати цю пісню ще довго після Євробачення! Quote (Yulla) А харків"яни всі російськомовні? Ті,яких я знаю,так=)
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Четверг, 14.05.2009, 17:56 | Сообщение # 79 |
Кардиолог
| Yulla, Привіт! Тема недавно відкрита, кожного дня хтось новий заходить Якщо в Криму є україномовні, то в Харкові теж мабуть Добавлено (14.05.2009, 17:56) ---------------------------------------------
Quote (rinny) А в когось вже є фаворити?Мені сподобались фіни,"Waldo's People", та Elena Gheorghe,румунка, що співала про балканських дівчат,які like to party like nobody. Непогані також боснійці Regina,які співали "bistrа vodа" - думаю,буду слухати цю пісню ще довго після Євробачення! Це все з першого півфіналу? Я памятаю лише вірменок і ісландку, але здається другий півфінал має бути сильнішим по складу учасників
Сообщение отредактировал Kinshasa - Четверг, 14.05.2009, 17:53 |
|
| |
rinny | Дата: Четверг, 14.05.2009, 17:59 | Сообщение # 80 |
Окулист
| Ісландка - дуже гарна дівчина. А другий півфінал неофіційно називають "Битва фаворитів"!
|
|
| |
anka-pmt | Дата: Четверг, 14.05.2009, 18:03 | Сообщение # 81 |
Психотерапевт
| Quote (Kinshasa) Хтось буде сьогодні дивитись Євробачення? Сьогодні в півфіналі прийматиме участь українка. шкода, що знову через півфінал треба проходити((( а дивитися буду обов`язково! в гуртожитку фінал дивився народ в минулому році як футбол - голосно!)))
"Гордиться тем, что я француз, так же глупо, как гордиться тем, что я родился во вторник" Паскаль
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Четверг, 14.05.2009, 18:08 | Сообщение # 82 |
Кардиолог
| rinny, ще одне враження з першого півфіналу - поганенькі ведучі, як вам? Quote (anka-pmt) в гуртожитку фінал дивився народ в минулому році як футбол - голосно!))) минулого року боролись за перемогу, аби цього року так само
|
|
| |
anka-pmt | Дата: Четверг, 14.05.2009, 18:12 | Сообщение # 83 |
Психотерапевт
| Quote (Kinshasa) Якщо в Криму є україномовні в Криму україномовних немає, то я просто шифруюся)))))))))))))\ Quote (rinny) Непогані також боснійці Regina,які співали "bistrа vodа" - думаю,буду слухати цю пісню ще довго після Євробачення! мені ще вірменки сподобалися...
"Гордиться тем, что я француз, так же глупо, как гордиться тем, что я родился во вторник" Паскаль
|
|
| |
rinny | Дата: Четверг, 14.05.2009, 18:19 | Сообщение # 84 |
Окулист
| Quote (Kinshasa) ще одне враження з першого півфіналу - поганенькі ведучі, як вам? О,так!!!Водянова така...дурненька,скажем так=) Але кажуть,що фінал буде вести Ксенія Сухінова,це Місс Всесвіту 2009,росіянка,а чоловічу половину - не знаю=( Подивимось,хто сьогодні буде. А я побігла в кіно!Ми з хлопцем йдемо на "Ангели і Демони"
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Четверг, 14.05.2009, 18:23 | Сообщение # 85 |
Кардиолог
| Quote (rinny) Але кажуть,що фінал буде вести Ксенія Сухінова,це Місс Всесвіту 2009,росіянка,а чоловічу половину - не знаю Я чула - АЛСУ і Ургант.
|
|
| |
Santjaga | Дата: Четверг, 14.05.2009, 18:26 | Сообщение # 86 |
Окулист
| Quote (Kinshasa) А я побігла в кіно!Ми з хлопцем йдемо на "Ангели і Демони" Потім про враження розповіш? Бо я ще не вирішила чи йти....
|
|
| |
anka-pmt | Дата: Четверг, 14.05.2009, 18:42 | Сообщение # 87 |
Психотерапевт
| Quote (Kinshasa) Я чула - АЛСУ і Ургант. "Ведущие международного песенного конкурса "Евровидение-2009" объявлены в Москве. Финал 16 мая проведут телеведущий Иван Ургант и певица Алсу, а полуфиналы проведут Андрей Малахов и топ-модель Наталья Водянова. Об этом сообщил генеральный директор Первого канала Константин Эрнст." це з "ліга-новості"
|
|
| |
lanima_md | Дата: Четверг, 14.05.2009, 19:11 | Сообщение # 88 |
Аллерголог
| Quote (Santjaga) Бо я ще не вирішила чи йти.... Зараз сиджу і думаю - йти чи ні. Хотілося б спочатку дізнатися про враження інших))) Книга сподобалась!
|
|
| |
Santjaga | Дата: Четверг, 14.05.2009, 22:16 | Сообщение # 89 |
Окулист
| Книга мені теж сподобалась, хоча я її досить давненько читала....А перший фільм "Код да Вінчі" хтось дивився? Бо я на нього не потрапила... Які враження?
|
|
| |
rinny | Дата: Четверг, 14.05.2009, 23:40 | Сообщение # 90 |
Окулист
| Так,пишу про Фільм!!! Я читала книжку дуже-дуже давно,але мені вона з поміж усіх книжок Брауна сподобалась більш всього. Денис(мій хлопець) перечитував її на вихідних,тож він памятав все досконало Фільм цікавий,гарно снятий,дуже гарна акторка грає Вітторію,але фільм ДУЖЕ відрізняється від книжки. Навіть я згадувала моменти,які дуже відрізнялись від фільма.Але в принципі,сходити можна,сподобається,якшо ви любите такі пригодницькі фільми типу "Індиани Джонса" або "Бібліотекаря". "Код" - мені фільм сподобався більш за книжку.І до речі,книжки зовсім не повязані,як дехто думає.А то мені тут одногрупниця спробувала довести,що "Ангели" це продовження "Коду"=)
|
|
| |