Мини-чат | Спойлеры, реклама и ссылки на другие сайты в чате запрещены
|
|
Топик для украиноязычных фанатов
| |
Sone4ko19 | Дата: Понедельник, 27.07.2009, 16:47 | Сообщение # 376 |
Кардиолог
Награды: 0
Статус: Offline
| Quote (Kinshasa) Я зранку одним оком дивлюсь Підйом на Новому з Притулою, Педаном і Фреймут - знаю, що Хауса вони дивлятьс А як же)) це ж "Хаус" . Вони таке люблять). Quote (Kinshasa) Ех ну і замахнулись вони звичайно, подивимось - що з того вийде. Ну вони це скоріше на жарт переробили. Наврядчи потянули б справжній аналог "Хауса". Тим паче вони ж коміки. Їм аби народ розважити і повеселити)).
Любовь - история в жизни женщины и эпизод в жизни мужчины. (с)
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Понедельник, 27.07.2009, 17:53 | Сообщение # 377 |
Кардиолог
| Quote (Sone4ko19) Ну вони це скоріше на жарт переробили. Я й кажу - замахнулись жартувати з самого Хаус МД
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Понедельник, 27.07.2009, 18:22 | Сообщение # 378 |
Кардиолог
| Quote (Kinshasa) Я й кажу - замахнулись жартувати з самого Хаус МД
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Понедельник, 27.07.2009, 18:58 | Сообщение # 379 |
Кардиолог
| Два нові україномовні сайтики по Хаусу: перший другий
|
|
| |
Santjaga | Дата: Среда, 29.07.2009, 23:03 | Сообщение # 380 |
Окулист
| Quote (kahlan) У мене похресник цим займається, нещодавно зомовив собі шолом, ми тут міряли його. Тяжкий, заразо... А який шолом? Закритий, відкритий? Може знаєш як називається? Він в якомусь клубі історичної реконструкції?
|
|
| |
kahlan | Дата: Воскресенье, 09.08.2009, 21:54 | Сообщение # 381 |
Кэлен
| Quote (Santjaga) А який шолом? Закритий, відкритий? Може знаєш як називається? Він в якомусь клубі історичної реконструкції? Я тільки вчора приїхала і не бачила твого повідомлення. Як шолом називається спитаю, обличчя в ньому, здається, закрите. А бої там якісь постійні, між клубами, в реконструкціях вони ніби участі не беруть. Що добре: не курить пацан і майже не п'є, бо тренування через день і вони досить інтенсивні. Kinshasa, дякую за посилання на сайти, там навіть трапляюься матеріали, що у нас, здається, не викладались.
Сообщение отредактировал kahlan - Воскресенье, 09.08.2009, 22:06 |
|
| |
Santjaga | Дата: Воскресенье, 09.08.2009, 22:03 | Сообщение # 382 |
Окулист
| Quote (kahlan) Що добре: не курить пацан і майже не п'є... Про свого брата може сказати те саме, забравши приставку "майже") А курить тільки кальян і то час від часу...
|
|
| |
Атана | Дата: Четверг, 13.08.2009, 22:39 | Сообщение # 383 |
Окулист
| я теж хочу кальян
И мы не сможем быть чище воды Кислотных снегов и дождей Мы не сможем быть добрее, чем есть Мы не сможем быть добрее людей © Lumen
|
|
| |
Santjaga | Дата: Пятница, 14.08.2009, 00:56 | Сообщение # 384 |
Окулист
| Quote (Атана) я теж хочу кальян Приїжджай в гості)
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Вторник, 18.08.2009, 12:21 | Сообщение # 385 |
Кардиолог
| Напрапила на ось таку цікаву інфу в інтернеті: СТБ намагалися запросити Х’ю Лорі в журі талант-шоу «Україна має талант». Про це в блозі, присвяченому показу телесеріалу Доктор Хаус на СТБ, повідомила керівник відділу бренд-маркетингу каналу Вікторія Волонтирець. За словами пані Вікторії, гонорари російських зірок, не набагато менші, а часом і такі самі, як у їхніх „західних“ колег. wiki Добавлено (18.08.2009, 12:21) --------------------------------------------- Проблеми перекладу, теж цікаво: Телесеріал Доктор Хаус був придбаний в 2006 році телеканалом ICTV і озвучений компанією «Так Треба Продакшн». Головного героя, доктора медицини Хауса, озвучив народний артист України — Юрій Гребельник. В подальшому, саме «український голос» Ґреґорі Хауса та якість самого перекладу, стали предметом дискусій і нарікань поміж фанатів. Навесні 2008 року телеканал СТБ вирішив викупити права на трансляцію двох, вже локалізованих, сезонів безпосередньо у ICTV. Як переклад, так і дублювання серіалу викликало численні суперечки, тезисно які можна викласти так: Ґреґорі Хаус доктор медицини, тому він не може називатися лікарем (це більш низька ступінь); Хаус і Кадді спілкуються на «Ви», але це не є логічним, через їх манери і тексти діалогів; Юрій Гребельник не зміг передати інтонації свого героя, його емоції, а саме: сарказм, іронію, цинізм і мізантропію; в дублюванні задіяно занадто мало акторів; існують фактичні помилки перекладу. Після дебатів, керівництво каналу вирішило переозвучити серіал починаючи з другого сезону. Новий переклад викликає набагато менше нарікань. «Голосом» Ґреґа все ж залишився Юрій Гребельник, всі інші чоловічі ролі — Юрій Ребрик, жіночі — Тетяна Зимовенко; режисер дубляжу — Луїза Попова. Сам переклад виконали штатні співробітники телеканалу СТБ.
Сообщение отредактировал Kinshasa - Вторник, 18.08.2009, 12:25 |
|
| |
Гангрена | Дата: Среда, 19.08.2009, 13:15 | Сообщение # 386 |
Аллерголог
| Quote Я зранку одним оком дивлюсь Підйом на Новому з Притулою, Педаном і Фреймут - знаю, що Хауса вони дивляться Хм, я також часто дивлюся Підйом (дуже подобається ), але про Хауса не чула жодного разу.. Треба краще дивитись.. Quote СТБ намагалися запросити Х’ю Лорі в журі талант-шоу «Україна має талант». Ну нічого собі! А не занадто широко вони рота розкрили? (Ну, це я так дивуюся.. ). Але все ж таки, як би в жюрі сидів Хью Лорі, моєму б щастю не було б меж!! Quote Проблеми перекладу, теж цікаво: Так, цікава стаття. Я про це нічого не знала!
Вещий сон гласит печаль! Кони торопливы Чутко смотрят в тёмну даль, Воздымая гривы...
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Среда, 19.08.2009, 13:26 | Сообщение # 387 |
Кардиолог
| Quote (Гангрена) Але все ж таки, як би в жюрі сидів Хью Лорі, моєму б щастю не було б меж!! Я б неодмінно пішла на це шоу(в ролі глядача). Ні за щоб цього не пропустила!!! Хью Лорі в Україні.... ах.... які солодкі мрії
|
|
| |
Montana) | Дата: Среда, 19.08.2009, 14:05 | Сообщение # 388 |
Аллерголог
| Quote (Kinshasa) СТБ намагалися запросити Х’ю Лорі в журі талант-шоу «Україна має талант» Ухх..якби вони його все ж таки запросили...ох...бідний Хью)
|
|
| |
Kinshasa | Дата: Четверг, 20.08.2009, 10:38 | Сообщение # 389 |
Кардиолог
| Quote (Гангрена) Хм, я також часто дивлюся Підйом (дуже подобається ), але про Хауса не чула жодного разу.. Хех, я коли почала дивитись Хауса, то за звичним збігом обставин усюди натикалась на якісь ремарки щодо Хауса. І в Підйомі це було не один раз. Педан колись говорив, що планує вивчити англійську по Lie to me – новий серіал Fox з тією ж тематикою (всі брешуть). Quote (Гангрена) Але все ж таки, як би в жюрі сидів Хью Лорі, моєму б щастю не було б меж!! Вони намагались, але цього не трапилось. Не уявляю собі Лорі в цій ролі. Впевнена, що в нього є цікавіші справи... Quote (Sone4ko19) Лорі в Україні поки хіба на телеекранах - і це непогано
|
|
| |
Sone4ko19 | Дата: Четверг, 20.08.2009, 11:27 | Сообщение # 390 |
Кардиолог
| Quote (Kinshasa) Впевнена, що в нього є цікавіші справи... Ага, зніматися у "Хаусі" . Quote (Kinshasa) поки хіба на телеекранах - і це непогано Нам цього вистачає)) поки що)).
|
|
| |
|
Наш баннер |
|
|
|