Фан Сайт сериала House M.D.

Последние сообщения

Мини-чат

Спойлеры, реклама и ссылки на другие сайты в чате запрещены

Наш опрос

По-вашему, восьмой сезон будет...
Всего ответов: 2033

Советуем присмотреться

Приветствую Вас Гость | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · FAQ · Поиск · RSS ]
Модератор форума: kahlan, ребекка, Irish87  
Топик для украиноязычных фанатов
KinshasaДата: Пятница, 24.07.2009, 17:39 | Сообщение # 361
Кардиолог
Награды: 0

Статус: Offline
Quote (Santjaga)
В мене знайома їздила до Києва по справах і привезли футболку з Хаусом)))

Класно, а в Києві вони є у вільному продажу? -
Нам можна замовити через інтернет.
Quote (Santjaga)
просто до Львова ці футболки ще чомусь не добрались...

Я тішилась, що тут вдалось купити DVD з Хаусом. dry (натрапила вже тоді, коли зібаралась і це з Києва через інтернет замовляти)

kahlanДата: Пятница, 24.07.2009, 18:59 | Сообщение # 362
Кэлен

Quote (Kinshasa)
Класно, а в Києві вони є у вільному продажу? -

Читала, що на Андріївському узвозі (сувенірна вуличка, що веде з Верхнього міста до Подолу) є. Але там мабуть ціни космічні. Всі, хто друкує на футболках, а є кілька точок, пропонують Хауса. Та ще жодного разу не бачила людину у такій футболці.

Kinshasa, а темі Хемерону викладають мальований фанарт з Кем та Хаусом? Не з фоток зроблений чи відео, а саме мальований.

KinshasaДата: Пятница, 24.07.2009, 22:13 | Сообщение # 363
Кардиолог

Quote (kahlan)
Та ще жодного разу не бачила людину у такій футболці.

І я не бачила, але вже стільки разів просто на вулиці чула як люди обговорюють Хауса, багато моїх знайомих дивиться і нікого навіть не доводилось "підсаджувати" happy
Quote (kahlan)
а темі Хемерону викладають мальований фанарт з Кем та Хаусом? Не з фоток зроблений чи відео, а саме мальований.

Є тема «Фанарт на тему Хаус, Кемерон» в «Найденный фанарт». Там є все - і малюнки і фотошопні роботи. Якщо чесно, я цю тему навіть повністю не проглядала, хоча там звісно багато креативних, хороших робіт.
Є в Персонажах тема Кємхаус, там більше балаканини про Хауса і Кємерон. Ну і "Хемероняне обо всем" - назва теми сама за себе говорить. Оце тобі повна навігація tongue Заходь biggrin

Добавлено (24.07.2009, 22:13)
---------------------------------------------

Quote (kahlan)
а темі Хемерону викладають мальований фанарт з Кем та Хаусом?

як зустрінеш щось достойне, викладай куди-небудь yes

SantjagaДата: Суббота, 25.07.2009, 12:48 | Сообщение # 364
Окулист

Quote (kahlan)
Читала, що на Андріївському узвозі (сувенірна вуличка, що веде з Верхнього міста до Подолу) є. Але там мабуть ціни космічні.

Подруга, здається там і купляла, а про ціну я в неї не питала... Якщо потрібно, то можу спитати.

Добавлено (25.07.2009, 12:48)

Quote (kahlan)
Та ще жодного разу не бачила людину у такій футболці.

А я в своїй вже ходила... Правда у Львові знову похолоднішало і йде дощ, тому походи у цій світлій футболці доведеться відкласти...

kahlanДата: Суббота, 25.07.2009, 13:14 | Сообщение # 365
Кэлен

Quote (Kinshasa)
як зустрінеш щось достойне, викладай куди-небудь

Це я захопилась роботами euclause, в основному вона Хілсон малює, але є в неї роботи і з жіночими персонажами. Тільки от виходять вони якось не дуже, особливо Кадді. Я думала може ще в когось є, от люблю я графіку.

Quote (Kinshasa)
і "Хемероняне обо всем" - назва теми сама за себе говорить.

Та нє, ти шо, там же потонути можна, а фан-арт передивлюся, якщо там немає, докладу дві роботи.

Quote (Santjaga)
А я в своїй вже ходила... Правда у Львові знову похолоднішало і йде дощ, тому походи у цій світлій футболці доведеться відкласти...

В Києві сьогодні дика спека, а от на завтра обіцяють дощ. Я вже не дочекаюсь..

SantjagaДата: Суббота, 25.07.2009, 21:50 | Сообщение # 366
Окулист

Quote (kahlan)
В Києві сьогодні дика спека, а от на завтра обіцяють дощ. Я вже не дочекаюсь..

Ми вже дочекалися.... У нас тут під бродами етнофестиваль "Підкамінь". Брат поїхав мечем махати. Дзвонив, казав, що в них теж дощ трохи попсув свято і металевий доспех....

kahlanДата: Суббота, 25.07.2009, 21:54 | Сообщение # 367
Кэлен

Quote (Santjaga)
Брат поїхав мечем махати. Дзвонив, казав, що в них теж дощ трохи попсув свято і металевий доспех....

Класно! У мене похресник цим займається, нещодавно зомовив собі шолом, ми тут міряли його. Тяжкий, заразо... А дощ вже пішов.

Sone4ko19Дата: Воскресенье, 26.07.2009, 16:35 | Сообщение # 368
Кардиолог

А у нас сьогодні дощик))клаасс smile ! Я хоч і люблю тепло, але вже трохи втомилась від такої спеки. На наступний тиждень задється без дощів, але хоч не так жарко(+23-25).
А щодо футболок з Хаусом, то так, у нас в Києві є. Не знаю як на Андріївському узвозі, а я бачила у 2-ій лінії "Глобусу". Там такий переходик є, там магазинчик і в ньому і футболки, і сумки здається були, і чашки. Я думала купити собі футболку, але потім передумала і купила чашку happy .
А хто-небуть знає де у нас в Києві можна значки з Хаусом купити?

Любовь - история в жизни женщины и эпизод в жизни мужчины. (с)

KinshasaДата: Понедельник, 27.07.2009, 13:46 | Сообщение # 369
Кардиолог

Quote (kahlan)
Та нє, ти шо, там же потонути можна, а фан-арт передивлюся, якщо там немає, докладу дві роботи.

flowers
Файна Юкрайна знімає пародію на Доктора Хауса
Автори скетч-шоу Файна Юкрайна знімуть пародію на популярний американський серіал Доктор Хаус, повідомляє газета Сегодня.
"Мені ось друг дав подивитися серіал Доктор Хаус, сподобалося... Зараз 4-й сезон вже дивлюся, тому вирішили: а чому б не зробити?" - Розповів один з акторів та творців проекту Андрій Молочний.

Так з'явилися доктор Хлус (Андрій Молочний) і Темношкірий доктор Фурман (Сергій Притула), випускник Тернопільської медакадемії. Зйомки пародії відбуваються у Київському міському центрі серця, серед справжніх лікарів.

Улюблене знеболююче доктора Хауса - Вікодин - замінили на загадкові вітаміни, від яких у доктора Хлуса галюцинації, повідомляє газета.

Сергій Притула зізнався, що роль темношкірого грає вперше.

"Наш негр Фурман (в оригіналі Форман) в душі справжній українець. Він не такий конфліктний, як у серіалі, а наївний і навіть трохи недосвідчений. Прикольно - в новому образі, на мені стільки гриму ще не було", - поділився Притула.

інфа тут

Добавлено (27.07.2009, 13:46)
Є інфа, що СТБ планує з нового сезону паралельно з показом 5-го сезону Хауса запустити і "Анатомію Грей".

Sone4ko19Дата: Понедельник, 27.07.2009, 15:03 | Сообщение # 370
Кардиолог

Kinshasa, а я читала про це у журналі "Сериал" happy . Вони зроблять просто комедію по мотивам "Доктора Хауса", не серьозно, а так, щоб розважитись biggrin . Ну це хоча б буде смішно, а ось те, що роблять в Россиї... "Доктор Тырса"... wacko

kahlanДата: Понедельник, 27.07.2009, 15:16 | Сообщение # 371
Кэлен

Quote (Sone4ko19)
Ну це хоча б буде смішно, а ось те, що роблять в Россиї... "Доктор Тырса"...

Тирса, між іншим, суто українське прізвище. smile

Sone4ko19Дата: Понедельник, 27.07.2009, 15:23 | Сообщение # 372
Кардиолог

Quote (kahlan)
Тирса, між іншим, суто українське прізвище

Точно biggrin . О Боже, зганблять наше прізвище surprised dry wacko

KinshasaДата: Понедельник, 27.07.2009, 15:29 | Сообщение # 373
Кардиолог

Quote (Sone4ko19)
Вони зроблять просто комедію по мотивам "Доктора Хауса", не серьозно, а так, щоб розважитись

Звісно, це ж Файна Юкрайна, будуть кількахвилинні скетчі.
Як з'являться - сюди викладемо. Файну Юкрайну не дивлюсь, тепер аби не пропустити те що треба. wink
Хоча потім напевне і в інтернеті знайдуться ролики.

Sone4ko19Дата: Понедельник, 27.07.2009, 15:35 | Сообщение # 374
Кардиолог

Kinshasa, щойно передивилася статтю у журналі. "Доктора Хлуса" почнуть показувати з осені, з нового телесезону. smile

KinshasaДата: Понедельник, 27.07.2009, 16:14 | Сообщение # 375
Кардиолог

Quote (Sone4ko19)
"Доктора Хлуса" почнуть показувати з осені, з нового телесезону.

Ок, можна розслабитись, поки що biggrin
Ех ну і замахнулись вони звичайно, подивимось - що з того вийде.
Я зранку одним оком дивлюсь Підйом на Новому з Притулою, Педаном і Фреймут - знаю, що Хауса вони дивляться wink

Поиск:

Форма входа

Наш баннер

Друзья сайта

Smallville/Смолвиль
    Звёздные врата: Атлантида | StarGate Atlantis - Лучший сайт сериала.
    Анатомия Грей - Русский Фан-Сайт

House-MD.net.ru © 2007 - 2009

Данный проект является некоммерческим, поэтому авторы не несут никакой материальной выгоды. Все используемые аудиовизуальные материалы, размещенные на сайте, являются собственностью их изготовителя (владельца прав) и охраняются Законом РФ "Об авторском праве и смежных правах", а также международными правовыми конвенциями. Эти материалы предназначены только для ознакомления - для прочих целей Вы должны купить лицензионную запись. Если Вы оставляете у себя в каком-либо виде эти аудиовизуальные материалы, но не приобретаете соответствующую лицензионную запись - Вы нарушаете законы об Интеллектуальной собственности и Авторском праве, что может повлечь за собой преследование по соответствующим статьям существующего законодательства.