Топик для украиноязычных фанатов
|
|
Гангрена | Дата: Пятница, 16.04.2010, 01:24 | Сообщение # 2431 |
Аллерголог
Награды: 0
Статус: Offline
| Quote До екзаменів готуєтеся? Та ото ж! Мені у кінці року екзамени здавати((( А нам ще ці йолопи з Міністерства додали шостий екзамен з інформатики!!! Мовляв, навколо одні комп'ютери, треба їх вивчати! А я що, зовсім вже дурепа? Не зможу пальцем у клавіатуру ткнути???
Вещий сон гласит печаль! Кони торопливы Чутко смотрят в тёмну даль, Воздымая гривы...
|
|
| |
Santjaga | Дата: Пятница, 16.04.2010, 11:28 | Сообщение # 2432 |
Окулист
| Quote (Гангрена) А я що, зовсім вже дурепа? Не зможу пальцем у клавіатуру ткнути??? Ну, розказував мені брат про першу лабораторну групи комп'ютерні технології в коледжі... Про те як на кнопку пуск натискали 2-3 рази підряд, бо він "не запускається" і пояснення викладача "що це не фен і треба почекати". Проте "чому є вводжу цифри в графу пароль, а він міняє їх на кружечки". Про подвійний клік правою і лівою кнопкою мишки....Список можна продовжити. Але додавати екзамени за два місяці до їх здачі абсолютно неправильно. І змінювати правила вступу теж.Добавлено (16.04.2010, 11:28) ---------------------------------------------
Quote (shine-shine-shine) БУДУВІШАТИСЯ! Надто радикальний спосіб здачі екзаменів. Може поки не будеш. Не такі вони й страшні ті екзамени...
|
|
| |
Гангрена | Дата: Суббота, 17.04.2010, 00:46 | Сообщение # 2433 |
Аллерголог
| Quote "чому є вводжу цифри в графу пароль, а він міняє їх на кружечки" ХА-ха-ха!!! 5 балів!!! Ну, то зрозуміло... Знаєте, село воно й у Африці село))
Вещий сон гласит печаль! Кони торопливы Чутко смотрят в тёмну даль, Воздымая гривы...
|
|
| |
kahlan | Дата: Суббота, 17.04.2010, 21:29 | Сообщение # 2434 |
Кэлен
| Привіт, народ! В цьому повідомленні посилання на українську озвучку останньої серії. Є пропозиція викладати посилання на цю озвучку на сайті. Виходить вона у середу. Прошу, подивіться, напишіть, що думаєте.
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Среда, 21.04.2010, 18:56 | Сообщение # 2435 |
Аллерголог
| Quote (kahlan) Привіт, народ! В цьому повідомленні посилання на українську озвучку останньої серії. Є пропозиція викладати посилання на цю озвучку на сайті. Виходить вона у середу. Прошу, подивіться, напишіть, що думаєте. Мені сподобалось. Думаю, її варто викладати на сайті. Тим паче, якщо релізи справді будуть виходити раніше за ЛостФільм. Якість перекладу - краща, як на мене, навіть за ЛостФільм; мовлення - досить непогане; вимова та інтонація - задовільні. Мені особисто буде приємно дивитись серіал рідною мовою. Відверто кажучи, давно хотіла україномовних релізів, ще з часів закінчення п'ятого сезону на СТБ. Quote (Гангрена) екзамен з інформатики Оу... а нащо??? Я розумію, що володіння інформаційними технологіями у наш час як ніколи важливе, але ж якось це не зовсім доцільно: призначати додатковий екзамен "за вибіром навчального закладу" за місяць до екзаменів. Гангрена, ви, здається, також з Запоріжжя? Що ж це за навчальний заклад, якщо не секрет? "Алєф"? "Логос"? 34-ий ліцей? Бо я не знаю, хто міг ще таке придумати? Запорізький Січовий Колегіум? Quote (Гангрена) йолопи з Міністерства Всі впевнені, що це міністерство, а не особиста ініціатива безпосередньо навчального закладу? Бо в іншому разі, якщо інформатика у вас не профільна, шостий екзамен був би не тільки у вас. Quote (Santjaga) Надто радикальний спосіб здачі екзаменів. Може поки не будеш. Не такі вони й страшні ті екзамени... План складання екзаменів "Б" - брати на жалість:) Недієвий, так?
Сообщение отредактировал shine-shine-shine - Среда, 21.04.2010, 19:33 |
|
| |
Santjaga | Дата: Среда, 21.04.2010, 22:00 | Сообщение # 2436 |
Окулист
| Quote (shine-shine-shine) План складання екзаменів "Б" - брати на жалість:) Недієвий, так? Чесно - не знаю. Сама не використовувала, а от у деяких знайомих досить непогано виходило)
|
|
| |
shine-shine-shine | Дата: Среда, 21.04.2010, 22:26 | Сообщение # 2437 |
Аллерголог
| Santjaga, бачила новий український переклад Хауса?
|
|
| |
Santjaga | Дата: Четверг, 22.04.2010, 20:10 | Сообщение # 2438 |
Окулист
| Бачила, що він є і дивилася кілька уривків он-лайн. Досить хороший. Тільки оригінальна доріжка занадто голосно. Але я вже звикла дивитися з сабами. І до оригінальних голосів акторів теж звикла. На даний момент спосіб перегляду змінювати не хочу.
|
|
| |
anka-pmt | Дата: Среда, 19.05.2010, 20:58 | Сообщение # 2439 |
Психотерапевт
| всім привіт!!! після останніх подій, що мають відношення до нашого президента та зелених насаджень, не можу не поділитися - http://kotyhoroshko.livejournal.com/446778.html
"Гордиться тем, что я француз, так же глупо, как гордиться тем, что я родился во вторник" Паскаль
|
|
| |
AlyonkaS | Дата: Среда, 19.05.2010, 21:05 | Сообщение # 2440 |
Психотерапевт
| anka-pmt,
|
|
| |
anka-pmt | Дата: Среда, 19.05.2010, 21:08 | Сообщение # 2441 |
Психотерапевт
| ))))) особливо ця!
"Гордиться тем, что я француз, так же глупо, как гордиться тем, что я родился во вторник" Паскаль
Сообщение отредактировал anka-pmt - Среда, 19.05.2010, 21:08 |
|
| |
AlyonkaS | Дата: Среда, 19.05.2010, 21:12 | Сообщение # 2442 |
Психотерапевт
| Quote (anka-pmt) особливо ця! А мені ця сподобалася
Сообщение отредактировал AlyonkaS - Среда, 19.05.2010, 21:12 |
|
| |
Santjaga | Дата: Четверг, 10.06.2010, 11:28 | Сообщение # 2443 |
Окулист
| Бачу сесія і ЗНО остаточно поглинули українських фанів Хауса. В них навіть не має часу по-флудити....
|
|
| |
AlyonkaS | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 18:31 | Сообщение # 2444 |
Психотерапевт
| Вітаю всіх українських фанатів із державним святом - Днем Конституції України! 28 червня 1996 года Верховна Рада України прийняла Конституцію України — першу Конституцію незалежної української держави. Депутати працювали цілу ніч - і ось він - шедевр. Шкода, що так багато положень, закріплених в ній, були і залишаються деклараційними.
Сообщение отредактировал AlyonkaS - Понедельник, 28.06.2010, 18:32 |
|
| |
Santjaga | Дата: Среда, 30.06.2010, 15:35 | Сообщение # 2445 |
Окулист
| AlyonkaS, Дякую) Її ж ніби трохи переписали, коли змінювали форму правління на парламенсько-президентську?
|
|
| |