Мини-чат | Спойлеры, реклама и ссылки на другие сайты в чате запрещены
|
|
Музыкальная шкатулка
| |
Ариадна | Дата: Четверг, 22.10.2009, 22:15 | Сообщение # 571 |
Окулист
Награды: 0
Статус: Offline
| Comets falling for the earth Is this the end, or a rebirth? You never seen the sky like this You never wanna die like this
|
|
| |
Zavrja | Дата: Четверг, 22.10.2009, 22:24 | Сообщение # 572 |
Кардиолог
| Отче наш, еже еси, Семь волков, одна волчиха, Взвейся ветер, наши лиха В чисто поле унеси. Тебя не будет завтра, Меня не будет завтра, Всех нас не будет завтра, Сегодня или завтра.
|
|
| |
Ариадна | Дата: Четверг, 22.10.2009, 22:30 | Сообщение # 573 |
Окулист
| I'm just passing the time Wondering how you people will ever survive. Whoring down your whoring streets, Killing you while you're killing me. It's time to show all you people you'll never survive. Whoring down your whoring streets, Killing you while you're killing me...
|
|
| |
Psisa | Дата: Четверг, 22.10.2009, 22:31 | Сообщение # 574 |
Кардиолог
| Я наверное скоро умру И ко мне на могилу придут непонятные люди Долго будут читать что написано там на надгробье Нечего не поймут и их ноги отправятся вспять И лохматый китаец выпустит птиц И они разноцветными пятнами вылепят небо И девочка в белом в пожухлой траве Доплетая венки заскучает Но плакать не станет Кто-то топнет ногой и звезды посыпятся с неба И малыш в колыбели зажмурит от света глаза Разожмет он ладони а в них перламутровым блеском Засияет отныне обретшая имя звезда Этот город не жив и не мертв Но домашним врачам абсолютно здесь нечего делать И домашним животным давно уже нечего пить Не волнуйся моя, я не умер Я вышел из дома не успела но это, в принципе к предыдущей песне тоже вполне так подходит.
Кто понял жизнь, тот не спешит
|
|
| |
Ариадна | Дата: Четверг, 22.10.2009, 22:37 | Сообщение # 575 |
Окулист
| Fifteen years I raged against the constant C, the speed of light, the diagrams and haunted sleep on frozen sheets, in bed, my dreams, your garden grave, I'd climb inside, hold your bones and slowly die, the cooling space inside your chest, my broken bride, you never breathed again. The circuits fail, the cosmic strings like rubber bands, I lose control, they snap, I fall through mist to mud against my face, the taste of blood, the world is strange, the stinking earth and giant trees, through heavy air a demon shrieks, what have I done? What hell is waiting for me? I crashed before the birth of Christ, pterodactyls swarming You died in 1989, just wanna get back to that morning in May Keep you in bed, never escape, holding you close, Listen to you breathe the evening glow of fading light and cooling space.
|
|
| |
SubZero | Дата: Пятница, 23.10.2009, 14:04 | Сообщение # 576 |
Кардиолог
| Now I kiss your cold dead lips And dip my chips in the blood that drips And I smear the cake right in your face Let your God take you to a better place
|
|
| |
Zavrja | Дата: Пятница, 23.10.2009, 22:44 | Сообщение # 577 |
Кардиолог
| Get down, get down, little Henry Lee And stay all night with me You won't find a girl in this damn world That will compare with me I can't get down and I won't get down And stay all night with thee For the girl I have in that merry green land I love far better than thee She leaned herself against a fence Just for a kiss or two And with a little pen-knife held in her hand She plugged him through and through Come take him by his lilly-white hands Come take him by his feet And throw him in this deep deep well Which is more than one hundred feet Lie there, lie there, little Henry Lee Till the flesh drops from your bones For the girl you have in that merry green land Can wait forever for you to come home
Сообщение отредактировал Zavrja - Пятница, 23.10.2009, 22:45 |
|
| |
Ариадна | Дата: Пятница, 23.10.2009, 23:05 | Сообщение # 578 |
Окулист
| Zavrja, обожаю эту песню! Тема мертвяков и смерти продолжается? On the third day he took me to the river He showed me the roses and we kissed And the last thing I heard was a muttered word As he knelt (stood smiling) above me with a rock in his fist On the last day I took her where the wild roses grow And she lay on the bank, the wind light as a thief And I kissed her goodbye, said, "All beauty must die" And lent down and planted a rose between her teeth
|
|
| |
Zavrja | Дата: Пятница, 23.10.2009, 23:16 | Сообщение # 579 |
Кардиолог
| Ариадна, ну это уже сколько раз быыыло Нам сказали то, что мы одни на этой земле. Мы поверили бы им, но мы услышали выстрел В той башне. Я хотел бы, чтобы тело твоё пело ещё, Но озёра в глазах замерзают так быстро, Мне страшно...
|
|
| |
Ариадна | Дата: Пятница, 23.10.2009, 23:27 | Сообщение # 580 |
Окулист
| Догадываюсь. Просто первое, что в голову пришло. Our chemical wedding day Floating in the endless blue My seed of doubt I leave to you Let it wither on the ground Treat it like a plague you found All my dreams that were outside In living colour, now alive And all the lighthouses Their beams converge to guide me home And so we lay, we lay in the same grave Our chemical wedding day
|
|
| |
Zavrja | Дата: Суббота, 24.10.2009, 22:55 | Сообщение # 581 |
Кардиолог
| Убийцы сначала убили войну И всех, кто носил мундир, И впервые в постель ложились одну Солдат и его командир. И потом они устремились на тех, Кто ковал смертельный металл, На тех, кто сеял солдатский хлеб И на тех, кто его собирал... Красные листья падают вниз И их заметает снег...
|
|
| |
Ариадна | Дата: Суббота, 24.10.2009, 23:14 | Сообщение # 582 |
Окулист
| And as you look all around at the world in dismay What do you see, do you think we have learned Not if you're taking a look at the war torn affray Out in the streets where the babies are burned We're blood brothers We're blood brothers We're blood brothers We're blood brothers There are times when I feel I'm afraid for the world There are times I'm ashamed of us all When you're floating on all the emotion you feel And reflecting the good and the bad Will we ever know what the answer to life really is? Can you really tell me what life is? Maybe all the things that you know that are precious to you Could be swept away by fate's own hand
|
|
| |
Zavrja | Дата: Суббота, 24.10.2009, 23:45 | Сообщение # 583 |
Кардиолог
| Пой, мой соловей, Лети над бездной и расскажи, Расскажи моей любезной - Мол, я еще жив И лежу себе ненужный Рожей во ржи, Расплескав по небу мысли, Мол, кто ты есть, жизнь?
|
|
| |
Ариадна | Дата: Воскресенье, 25.10.2009, 01:30 | Сообщение # 584 |
Окулист
| Hey you, see me Pictures crazy All the world I've seen before me passing by I've got, nothing To gain, to loose All the world I've seen before me passing by You don't care about how I feel I don't feel it anymore You don't care about how I feel I don't feel it anymore You don't care about how I feel I don't feel it anymore You don't care about how I feel I don't feel it anymore
|
|
| |
dreamplay | Дата: Воскресенье, 25.10.2009, 01:51 | Сообщение # 585 |
Huddy-child
Награды: 1
| Ведь я тебя забыть была готова зачем же тень твоя приходит снова мечтанием несбыточным дразня любовь, зачем ты мучаешь меня
Джеймс не красивая стройная брюнетка, а онколог мужского пола (с) Тиида что сделать? - ознакомитЬся, научитЬся, заморочитЬся и т.д. что сделает? - ознакомиТСя, научиТСя, заморочиТСя и т.д. (с) грамматика русского языка
|
|
| |
|
Наш баннер |
|
|
|